Service Union Motors

De ce sa alegi service-ul Union Motors 

Ne face mare placere si suntem onorati ca putem ajuta lunar sute de proprietari de masini din Romania sa economiseasca timp si bani pentru revizii si reparatii auto de calitate realizate in service-ul Union Motors.

Alatura-te si tu comunitatii  www.union-motors.ro  si incepe sa economisesti timp si bani la intretinerea masinii tale!

Service-ul Union Motors este mai mult decat un simplu atelier de reparatii pentru masini. Service-ul Union Motors este autorizat pentru repararea autovehiculelor marca Opel, Renault si Dacia. In plus, Union Motors ofera reparatii la cele mai inalte standarde si pentru alte marci de autoturisme.

Union Motors detine echipamentele speciale de reparare si diagnoza pentru marcile pe care le reprezentam (Opel, Reanult si Dacia). Acestea, impreuna cu indicatiile tehnice primite direct de la fabricant, reprezinta reteta perfecta pentru asigurarea functionarii autovehiculului dumneavoastra.

Va oferim cel putin 5 motive ca sa alegeti service-ul Union Motors:

-    suntem mereu aproape de dumneavoastra;

-    oferim calitate de prima clasa;

-    suntem corecti si deschisi;

-    siguranta si calitatea lucrarilor reprezinta o prioritate pentru noi;

-    avem o paleta completa de servicii post-vanzare.

 Clientii nostrii de service sunt consiliati, in functie de problema masinii, de catre consultanti service, responsabil garantii, sau directorul acestui department. Specialistii din service sunt : mecanici, specialisti electrica, vopsitori & tinichigii, plus specialistii care asista clientul la departamentul de piese si accesorii.

 Intreg personalul este acreditat de catre fabricantul autoturismelor Opel, Renault si Dacia.

Instruirea periodica si permanenta a angajatilor direct la fabricant da garantia calitatii tuturor interventiilor in service.

 Lasati-va masina pe maini bune!

 O parte din motivele pentru care clientii Union Motors aleg serviciile noastre sunt:

– timpul scurt de programare;

– respectarea termenelor stabilite de predare a autoturismelor, inclusiv rapiditatea cu care se efectueaza reparatiile;

– calitatea lucrarilor efectuate;

– posibilitatea clientilor de a asista la operatiunile efectuate (in unele cazuri);

– orientarea catre client;

– dotarile complete ale service-ului;

– preturile accesibile.

 

Profesionalismul consilierilor de service si al specialistilor Union Motors este recunoscut de posesorii Opel, Ranault si Dacia si este demonstrat si de parerile pozitive exprimate pe forumuri:

 „Oamenii au fost foarte draguti, mai ales ca au acceptat sa se uite la masina desi nu este luata de la ei. Atat cel de la receptie cat si omul de la mecanica s-au purtat foarte bine – ei nu stiau cu ce treaba sunt eu venit pe-acolo. A durat cam doua ore, un test de geometrie si au mesterit un pic la directie, iar acum totul este ok. Am stat cam o ora in sala de asteptare si apoi jumatate de ora la discutii cu oamenii de acolo (multumesc!).”

 

 

Specialistii Union Motors va asteapta in service-ul din Soseaua Bucuresti – Ploiesti, Nr. 145, Sector 1, Bucuresti in cazul in care aveti probleme cu masina de luni pana sambata. Puteti face o programare online pe http://www.opel-unionmotors.ro/service.html, dar si telefonic, apeland consilierii de service la  021 9405 sau 021 208 27 27.